top of page

 

 

 

Elise Bundervoet (°1970) is bij het grote publiek gekend als Roxanne uit Buiten De zone, Nicole in Urbain, Nancy in De luizenmoeder. Op de planken speelde ze in diverse gezelschappen, onder meer NTGent, Compagnie Cecilia, Kollektief D&A, De Kopergieterij, Theater Antigone, Malpertuis. In 2000 maakte ze een carrière-switch en studeerde verpleegkunde. Tien jaar later start ze de combinatie van beide activiteiten. 

 

Peter Terrin (°1968) ontving in 2012 de AKO literatuurprijs voor Post Mortem. Met De bewaker (2009) en Monte Carlo (2014) stond hij op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs, zijn laatste romans, Patricia (2018) en Al het blauw (2021) werden bij verschijning alom lovend ontvangen. Werk van Peter Terrin is veelvuldig vertaald, onder meer in het Engels, Frans, Duits & Japans.

 

Walter Janssens (°1966), regisseur bij o.a. Kommil Foo, Circus Ronaldo, Kapitein Winokio, Vernieuwd Gents Volkstoneel, Fractie van een seconde, Radio Cachot, enz.

 

Kris Van Oudenhove (°1973), decor- en lichtontwerper voor onder meer Kommilfoo, 4Hoog, Kabinetk., Les Ballets C dela B, De Kopergietery, Zeeland Nazomer-festival, divers circus- en straattheater.

Sander De Keere (°1992) musicoloog, radio presentator bij Klara & muzikant.

Ine Braeckman (°1995) studeerde modetechnologie, ontwerper.

bottom of page